Enguany, i com cada any, l’AMPA i el PAME (Patronat Municipal d’Educació) col·laboren amb l’institut per poder recolzar aquelles families que passen per dificultats econòmiques i que es troben amb la impossibilitat de fer front a algunes de les despeses que genera el desenvolupament de certes matèries escolars. Els criteris d’adjudicació d’aquests ajuts econòmics estan aprovats pel Consell Escolar. En aquest marc s’estableixen unes prioritats a l’hora de concedir-los. Segons aquests criteris s’estableixen com a prioritàries les famílies amb un informe de situació econòmica greu o precària, seguidament les famílies amb situació econòmica precària detectades en les tutories i, finalment, les famílies en altres tipus de situacions. També hi ha establertes unes prioritats en relació a el destí de l’ajut. En aquest cas es prioritza, segons l’ordre a continuació, la quota de
material, la quota de sortides, viatges i finalment, activitats de lleure.

Ajuts a families amb dificultats econòmiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *