Imatge de complementL’AMPA, amb l’ànim de col·laborar amb les families i els nostres alumnes, va decidir a finals de l’any passat prendre part en el tema dels armariets dels i les alumnes (les anomenades taquilles).

El juliol de 2012, l’Ampa va comprat armariets nous, tants com n’hi havia de lloguer i es va fer una inversió de 9284,57 €. Així, actualment, l’Institut disposa de 438 armariets a disposició dels alumnes; tots de propietat i comprats per l’Ampa.
L’objectiu és aconseguir abaratir de forma substancial el lloguer que es paga anualment per aquest concepte. Aquest curs 2012-13, les famílies socies de l’Ampa ja tenen un descompte de 5 euros per armariet respecte el preu de l’any passat.
Per tal de ser conscients de l’esforç realitzat des de l’Ampa (que no és més que el conjunt de famílies de l’Institut), cada usuari s’ha de responsabilitzar de l’ús del seu armariet, per la qual cosa per accedir al seu ús les famílies hauran de signar un full de compromís, en el qual es comprometin a no malmetre’l i a utilitzar-lo amb cura al llarg de tot el curs. Caldrà a finals de curs deixar-lo buit i net, tal i com se li haurà donat.