Imatge de complementDes que es va decidir suspendre el projecte de socialització, l’AMPA ha iniciat un nou projecte per ajudar les families a lidiar amb la gran despesa que suposen els llibres de text cada principi de curs. Es per això que vam pensar en organitzar una jornada d’intercanvi i/o venda de llibres. La nostra primera jornada va ser al juny de 2011 i va tenir molt d’èxit, per la qual cosa la vam repetir a finals del curs 2011-12. Actualment és una activitat que ha quedat “instaurada” al centre com a part dels projectes habituals de l’AMPA.

Per fer una mica d’història, al Projecte de reutilització dels llibres de text del curs 2010-2011 van participar 170 alumnes. Per formar-ne part, a més de realitzar el pagament de la quota de l’AMPA i de seguir els terminis establerts cada any, era condició indispensable tenir molta cura dels llibres socialitzats, que s’ han d’ entregar a final del curs en les millors condicions possibles perquè hauran de ser utilitzats per altres alumnes els cursos següents.

Desafortunadament el treball que implicava la gestió d’aquest projecte i la poca col·laboració d’alumnes i families en el manteniment del bon estat dels llibres van fer que es prenguès la decissió de suspendre’l.

El nou projecte de jornada de venda de llibres també ha estat tot un èxit durant la seva segona edició així que sembla que queda força consolidat i seguirà formant part de la nostra dinàmica anual.0